Placeholder

QUÈ ÉS LA JIPI?


La Jornada d’Investigadors Predoctorals Interdisciplinària (JIPI) vol convertir-se en un espai de trobada per investigadors en formació de tot Catalunya, on la possibilitat de conèixer gent dins i fora del propi àmbit de recerca sigui una realitat. També pretén donar resposta a les temudes preguntes…

A qui li pot interessar la meva recerca?
I això per què serveix?
Què hi ha després del doctorat?

La JIPI no és un congrés convencional. Aquí experimentem amb nous models per treure el màxim profit d’una jornada curta però intensa. Per exemple…

QUÈ FER A LA JIPI?


Flash Talks

Xerrades curtes (màxim 10 minuts), dinàmiques i divulgatives, a càrrec dels investigadors predoctorals en formació. Les ponències s’agrupen en àrees temàtiques.
Les ponències poden ser individuals o conjuntes (amb un màxim de 3 persones per grup).
Podeu anar al nostre canal de YouTube o al nostre canal de UBTV per veure’n exemples.
Vols preparar una Flash Talk??? Fes una ullada als nostres consells!

Poster Session

Durant les pauses pel cafè tindreu l’oportunitat de conéixer la investigació d’altres assistents mitjantçant els seus pòsters. Volem propiciar la interacció entre vosaltres per fer que la jornada sigui un autèntic punt de trobada entre els joves investigadors de Catalunya.

Speed Networking

És l’oportunitat per conèixer altres investigadors o professionals del món de la recerca i obtenir feedback directament.
Durant una hora, cada 5 minuts… canvi de parella!
En aquests 5 minuts cada participant interacciona presentant el seu camp de treball (recerca – professional) al seu interlocutor. Els participants poden cedir els seus detalls de contacte a l’inici de la sessió i a posteriori demanar els de les persones que els hagin interessat.


DATES IMPORTANTS

  • Contribució: Informació al 2020
  • Inscripció: Informació aal2020
  • Conferència: l’edició 2020 es posposarà degut a l’emergència sanitària del COVID-19

…I QUÈ MÉS?

Workshops

Como novedad este año incorporamos workshops a nuestro programa. Tendremos la oportunidad de compartir e intercambiar opiniones con expertos en un ambiente más cercano. Trataremos temas como la precaria situación laboral de la investigación en España así como el papel y retos de la mujer en la investigación.

Debats

Tenim preguntes, i punts de vista diferents. Sempre hi ha temes que desperten l’interès i durant la nostra tasca investigadora no els dediquem prou temps. Aquí oferim un espai per discutir temes d’interès actual. Mola fer ciència? Com ens afecta a nivell mental fer un doctorat? Què en penseu?
Aquest any, es podran fer preguntes per twitter amb el hashtag #JIPIask.
Per aquesta JIPI 2018 hem preparat dues sessions. En la sessió del matí es discutirà com fer la ciència més atractiva per la societat i la sessió de la tarda tractarà sobre la salut mental en el món acadèmic.

ALTRES FORMATS

Segur que encara es poden fer altres formats per afavorir la interacció entre els participants de la JIPI… Nosaltres hi estem pensant… I si fem tutorials? Que us sembla fer una sessió de demostracions? I si fem una jornada doble? I si… I tu, tens idees? No dubtis en compartir-les amb nosaltres!

Jornada 2.0

Si no pots participar presencialment en la jornada, pots seguir-la per streaming des d’allà on siguis!
I després de la xerrada, què ens queda? Per tal de consolidar la JIPI més enllà del que és el dia de febrer designat cada any en potenciarem la seva continuïtat a internet.
Mira el nostre canal de YouTube o d’UBTV per veure Flash Talks d’anys anteriors, i segueix-nos a Twitter per tenir informació constantment.

AMB EL SUPORT DE:CONTACTA’NS

Per a qualsevol dubte envia’ns un mail a:
jipi@jipi.cat

o escriu-nos a

,
  • Facebook
o bé per
  • Instagram