Les inscripcions per la JIPI 2017 estan obertes!

Ens plau anunciar que les inscripcions per la pròxima JIPI estan obertes! Inscriu-te aquí. Tens fins el 13 de gener per preparar i enviar el teu abstract. En qualsevol cas, fins i tot si només vols assistir a la jornada sense presentar la teva recerca, per temes logístics et preguem que t’inscriguis.

Aquesta edició tindrà lloc el 9 de febrer, al paranimf de l’edifici històric de la UB. Com a les edicions prèvies, a la jornada hi podràs trobar xarrades, sessió de pòsters, activitats de networking, debats i un munt d’investigadors predoctorals amb ganes de compartir experiències i coneixements. A més, podràs gaudir de pauses per al cafè i un còctel de clausura. Aproximadament, el congrés durarà de les 9 del matí a les 9 del vespre, més un sopar opcional (però molt recomanable) a un restaurant proper. A finals de gener estarà disponible un horari detallat.

En quant als debats, aquests tractaran sobre com s’explica la ciència i s’hauria de fer; el feminisme a la ciència, l’estat actual i les perspectives de futur; i el nostre clàssic sobre els doctors al sector privat. Tindrem grans experts en els tres camps (que pròximament anunciarem, estigueu atents a @jipi_bcn).

Esperem trobar-nos el 9 de febrer al paranimf de l’edifici històric de la UB.