Preguntes freqüents

Sóc investigador, què em pot interessar de les JIPI?
Si participes, pots presentar de manera resumida la teva feina. Podràs trobar gent que faci coses semblant a tu i obrir oportunitat de col·laboracions científiques.

Sóc empresari, què em pot interessar de les JIPI?
Com a laboratori d’idees per productes, de contactes amb investigadors altament formats dels seus camps i per captar talent. Així mateix, per obrir possibles col·laboracions amb el sector públic i privat d’àrees semblants.

Sóc un ciutadà interessat per la ciència, què em pot interessar de les JIPI?
Les JIPI són una oportunitat per apropar la recerca científica a la societat, per mostrar el treball que es fa als centres de recerca catalans i per a que els ciutadans puguin interactuar amb els investigadors mitjançant les activitats alternatives proposades.

Tinc por de no entendre res.
Les xerrades seran breus i molt generalistes, es tracta d’explicar el què es fa més aviat que el com a una audiència àmplia.

Activitats: No entenc el speednetworking.
Es tracta d’incentivar la interacció de persones desconegudes que puguin tenir temes comuns d’interès. Inscripció apta per investigadors, empreses i ciutadans en general. Pots trobar més detalls aquí.

Activitats: No entenc la sessió d’emprenedoria.
És una oportunitat per conèixer de primera mà l’experiència de tres científics que han passat de la investigació bàsica al món de l’emprenedoria creant les seves pròpies empreses de caràcter científic i tecnològic. Aquesta activitat està oberta a tothom i s’incentivarà el debat i la participació. Pots trobar més detalls aquí.

El format de les contribucions orals em sembla massa curt.
Es tracta de presentar la recerca de manera breu i concisa, i és un bon exercici per avaluar el coneixement que cadascú té del tema que exposa.

El format de les contribucions orals em sembla massa llarg.
El format és prou curt per no resultar tediós i prou llarg per no ser superficial. Gaudir de l’experiència depèn dels oradors… acceptes el repte?

Sóc una empresa/institució i m’interessaria esponsoritzar l’event d’aquest any o d’anys propers.
Aquest event representa una bona oportunitat per lligar-se a una imatge de talent, jove i emprenedora altament qualificada. I representa una aposta decidida per la recerca i la innovació. Si en vols formar part, no dubtis a contactar-nos.

Per què es gravaran les xerrades?
Aquest acte vol ser l’inici d’un projecte més ambiciós que serveixi per apropar la recerca pre-doctorat a la societat. En aquest sentit, les xerrades podran ser consultades a internet (i comentades) per a que els investigadors rebin feedback de la seva recerca, i per a que ells mateixos puguin millorar les seves aptituds de comunicació. Adicionalment, la web vol servir com a repositori científic i punt d’encontre.