Flash Talk

A les sessions Flash Talk els investigadors tenen l’oportunitat de presentar la recerca que duen a terme a un p√ļblic molt divers, a m√©s, d’endur-se un MERAVELL√ďS PREMI..Per no desaprofitar l’ocasi√≥ recomanem:


La xerrada ha de tenir un caire din√†mic i am√®. Cal recordar que estem davant d’un p√ļblic molt divers que no est√† familiaritzat amb el nostre treball. L’objectiu √©s poder explicar amb claredat qu√® √©s el qu√® fem, com ho fem i per qu√® ho fem. √Čs per aix√≤ que recomanem no emfatitzar especialment els nostres resultats o les nostres publicacions, sin√≥ centrar-nos en compartir l’ess√®ncia de la nostra recerca, obrint aix√≠ les portes a futures col¬∑laboracions. Tamb√© √©s bo recordar que no cal presentar moltes diapositives ni omplir-les amb molt de text, el nostre prop√≤sit √©s donar una descripci√≥ concisa de la nostra feina.

Cal ser estricte amb la duració de la xerrada. Els ponents tindran accés a una pantalla amb el temps restant disponible. En cas de superar el temps límit sonarà una alarma per tal d’avisar-los. Hem de ser conscients que cal respectar l’horari per tal de garantir un bon funcionament de totes les activitats programades. Nota: les xerrades duraran 5 minuts independentment del nombre de ponents.

El nostre consell: practicar. Presentar el nostre treball en un temps limitat i davant d’un p√ļblic tan divers pot fer respecte. √Čs per aix√≤ que des de l’organitzaci√≥ recomanem als ponents que practiquin la seva xerrada abans de la JIPI. Assajar far√† possible detectar problemes (massa diapositives, xerrada massa breu/llarga‚Ķ) i que ens sentim m√©s relaxats i preparats a l’hora de fer la presentaci√≥.

Finalment, tot i que no √©s obligatori, encoratgem als ponents a presentar les seves intervencions en angl√®s, ja que la curta durada d’aquestes i el relaxat ambient de la Jornada presenten un bon context per practicar aquest idioma.

PD: Vols fer servir el nostre logo a la teva presentaci√≥? Descarrega-te’l aqu√≠.

Us animem a visitar el nostre canal de YouTube i UBTV (JIPI2013, JIPI2014, JIPI2015), on trobareu els vídeos de les FlashTalks de les passades edicions per tal de familiaritzar-vos amb el format.

Des de la 2a JIPI els participants poden votar quina ha estat la millor Flash Talk de cada sessi√≥. Aqu√≠ us oferim la xerrada dels guanyadors de l’edici√≥ de 2018.

Sessió I: Sons of Alchemy (Applied Sciences)
Soft hybrid bio-robots: at the interface between biology and robotics
Rafael Mestre

Sessió II: How I Met our Knowledge (Humanities)
Reading skills and vocabulary development as a result of a study abroad experience
Judith Borràs

Sessió III: Better Call Social (Social sciences)
Cultural Competence in healthcare: A new required competence in response to the multiculturalism societies
Laia Raigal Aran

Sessió IV: Big Little Lives (Life Sciences)

When our eyes cry for help, we need someone who listens!

Martina Pesaresi