Poster

A les sessions de p√≤sters els investigadors tenen l’oportunitat de presentar la recerca que duen a terme a un p√ļblic molt divers. Per no desaprofitar l’ocasi√≥ recomanem:El prop√≤sit del p√≤ster √©s donar una descripci√≥ concisa de la nostra feina. Cal tenir en compte que estem davant d’un p√ļblic molt divers que no est√† familiaritzat amb la nostra recerca, per tant el p√≤ster a de tenir els continguts apropiats per tal d’introduir-la al p√ļblic general.

L’objectiu √©s poder explicar amb claredat qu√® √©s el qu√® fem, com ho fem i per qu√® ho fem. √Čs per aix√≤ que recomanem no emfatitzar especialment els nostres resultats o les nostres publicacions, sin√≥ centrar-nos en compartir l’ess√®ncia de la nostra recerca, obrint aix√≠ les portes a futures col¬∑laboracions.

Per tal de facilitar l’exposici√≥ i la presentaci√≥ dels p√≤sters √©s preferible que aquests estiguin impresos en DIN A1 o DIN A0. Aquests hauran d’estar impresos en vertical. Tot hi que tamb√© s’acceptaran altres mides, aquells que estiguin impresos en horitzontal en A0 o m√©s gran, no podran ser penjats adequadament als expositors.

Els p√≤sters es penjaran en expositors, per tant haurien d’estar impresos en paper (o en algun altre material de pes i flexibilitat similars).

Si et decideixes per presentar un p√≤ster, nom√©s necessites enviar-nos l’abstract. No √©s necessari que ens envi√Įs el p√≤ster. Nom√©s cal que el dia de la conferencia el portis impr√®s i ens l’entreguis a la taula de registre. Te’l retornarem un cop hagi acabat la sessi√≥ de p√≤sters (o b√© m√©s tard si prefereixes que te’l guardem nosaltres).

Finalment, tot i que no és obligatori, encoratgem als ponents a preparar el seu pòster en anglès.

PD: Vols fer servir el nostre logo a la teva presentaci√≥? Descarrega-te’l aqu√≠.

Des de 2015 els assistents poden votar quin √©s el millor p√≤ster de cada sessi√≥. Aqu√≠, us oferim els abstracts dels guanyadors de l’edici√≥ de 2018.