Poster

A les sessions de pòsters els investigadors tenen l’oportunitat de presentar la recerca que duen a terme a un públic molt divers. Per no desaprofitar l’ocasió recomanem:El propòsit del pòster és donar una descripció concisa de la nostra feina. Cal tenir en compte que estem davant d’un públic molt divers que no està familiaritzat amb la nostra recerca, per tant el pòster a de tenir els continguts apropiats per tal d’introduir-la al públic general.

L’objectiu és poder explicar amb claredat què és el què fem, com ho fem i per què ho fem. És per això que recomanem no emfatitzar especialment els nostres resultats o les nostres publicacions, sinó centrar-nos en compartir l’essència de la nostra recerca, obrint així les portes a futures col·laboracions.

Per tal de facilitar l’exposició i la presentació dels pòsters és preferible que aquests estiguin impresos en DIN A1 o DIN A0. Aquests hauran d’estar impresos en vertical. Tot hi que també s’acceptaran altres mides, aquells que estiguin impresos en horitzontal en A0 o més gran, no podran ser penjats adequadament als expositors.

Els pòsters es penjaran en expositors, per tant haurien d’estar impresos en paper (o en algun altre material de pes i flexibilitat similars).

Si et decideixes per presentar un pòster, només necessites enviar-nos l’abstract. No és necessari que ens enviïs el pòster. Només cal que el dia de la conferencia el portis imprès i ens l’entreguis a la taula de registre. Te’l retornarem un cop hagi acabat la sessió de pòsters (o bé més tard si prefereixes que te’l guardem nosaltres).

Finalment, tot i que no és obligatori, encoratgem als ponents a preparar el seu pòster en anglès.

PD: Vols fer servir el nostre logo a la teva presentació? Descarrega-te’l aquí.

Des de 2015 els assistents poden votar quin és el millor pòster de cada sessió. Aquí, us oferim els abstracts dels guanyadors de l’edició de 2018.